Opladen was nog nooit zo eenvoudig

BMW i heeft opnieuw een grote stap vooruit gezet. Met onze nieuwste aanvullingen op de "Now"-familie, herdefiniëren we elektrische mobiliteit. ChargeNow, ondertussen al de derde dienst van de "Now"-familie, stelt een duidelijk doel: opladen in het openbaar zo eenvoudig en transparant mogelijk maken. Om dit te bereiken investeren we voortdurend in intelligente partnerships, innovatieve technologieën en onze premiumdiensten. Voor u als BMW i / BMW Plug-in Hybride-bestuurder vandaag betekent dit dat u de oplaadstations van onze BMW i Partner snel en eenvoudig kunt vinden. Om gebruik te maken van ons uitgebreid en steeds groeiend netwerk, hoeft u geen cash geld bij de hand te hebben. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke totaalfactuur.

 

ChargeNow: een uitgebreid en voortdurend groeiend netwerk.

ChargeNow is nu reeds actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn in nog meer Europese landen. Als BMW i / BMW Plug-in Hybride-bestuurder kunt u zelfs in de opstartfase 100% vertrouwen op ChargeNow. Merk op dat we uw ChargeNow-kaart hebben aangepast op maat van uw land. U kunt alleen met uw kaart betalen in het land waar u uw contract hebt afgesloten. Binnenkort zal het echter mogelijk zijn om ChargeNow over de grenzen heen te gebruiken met ons internationaal roamingaanbod.

 

 

BMW i: Innovatieve oplossingen voor een elektrische levensstijl.

Aufladen_300x161

BMW i 360° ELECTRIC

BMW heeft een groeiend aanbod van 360° ELECTRIC-producten en -diensten. Elektrische mobiliteit - snel en eenvoudig in bijna elke situatie.


Meer info over 360° ELECTRIC

Aufladen_300x161

BMW i Ventures

Mobiliteitsdiensten hebben een enorm groeipotentieel. De eisen die aan mobiliteit worden gesteld veranderen ook voortdurend. Om flexibel te blijven heeft de BMW Group BMW i Ventures opgericht. Een venture met hoofdkantoor in New York dat even dynamisch kan werken als een start-up onderneming. 


Meer info over BMW i Ventures

Bijkomende mobiliteitsdiensten uit de "Now"-familie.

Aufladen_300x161

DriveNow

Met deze dienst voor autodelen van BMW i en MINI in samenwerking met Sixt, kunt u waar en wanneer u wilt een auto huren. U betaalt een vaste prijs per minuut – overzichtelijk en transparant. Natuurlijk zijn parkeren en brandstof in de prijs inbegrepen.


Meer info over DriveNow

Aufladen_300x161

ParkNow

ParkNow helpt u een parkeerplaats te vinden en vooraf te reserveren – online of met behulp van de ParkNow-app. Minder parkeerproblemen betekent ook minder verkeer. En dus minder milieuvervuiling. En minder CO2-uitstoot.


Meer info over ParkNow

Hoe werkt het?

Waar kan ik het dichtstbijzijnde oplaadstation van een BMW i Partner vinden? Hoe gebruik ik het? En hoe betaal ik?

Meer weten

Bedrijven

Vindt u duurzaamheid belangrijk en bent u op zoek naar een emissievrije oplossing voor uw autopark? Wij bieden u de aangepaste diensten.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Een antwoord op elke vraag. Klik op onderstaande link en vind een gedetailleerd antwoord op de meest gestelde vragen.

Meer weten