Eenvoudig opladen.

Geen gedoe met opladen. Met ChargeNow is het opladen van uw BMW i / BMW Plug-in Hybrid kinderspel. U kunt elk ChargeNow-oplaadstation op elk moment gebruiken en betalen met uw ChargeNow kaart. 


Ontdek de verschillende opties.

AC_300x161

Standaard opladen met wisselstroom (AC).

Vooral ‘s nachts, maar ook overdag, kunt u uw auto efficiënt opladen. AC-oplaadstations hebben een hogere output dan een gewoon stopcontact bij u thuis. Via deze oplaadoptie laadt u uw accu in slechts enkele uren helemaal vol. Dit oplaadstation wordt aangeduid met de afkorting “AC”.

AC_300x161

Snel opladen met gelijkstroom (DC).

Wanneer u uw auto snel wilt opladen, kunnen de DC-snellaadstations echt iets voor u betekenen. Bijvoorbeeld wanneer u gaat winkelen of iets gaat eten, wordt uw accu in 20 à 30 minuten voor 80% opgeladen opgeladen. Dit type oplaadstation wordt aangeduid met de afkorting “DC”.

AC_300x161

Goedgekeurd volgens de BMW i Standaard.

Alle oplaadstations van onze ChargeNow partners voldoen aan onze strenge eisen. En niet alleen wat betreft het opladen zelf. Ze worden regelmatig gecontroleerd en zijn altijd up-to-date. Zijn ze echt publiek toegankelijk? Is er een nieuw laadstation? Werken ze zoals het hoort op alle vlakken? Wij maken het u gemakkelijk.

AC_300x161

Opladen zonder grenzen.

ChargeNow-klanten kunnen nu ook gebruik maken van alle ChargeNow-diensten in het buitenland, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk – en binnenkort in nog meer landen.

ChargeNow maakt het u snel en makkelijk om laadpunten te vinden, uw auto op te laden en zonder cash te betalen. Onze zorg voor de hoge kwaliteit en de eersteklas-service die u van ons gewend bent, telkens wanneer u elektrisch naar het buitenland rijdt.

Hoe kan ik gebruik maken van oplaadstations van onze ChargeNow Partners?

AC_300x161

Uw ChargeNow-kaart: de sleutel tot de publieke laadstations van onze ChargeNow partners.

Ongrendel het laadstation van onze ChargeNow partner met uw ChargeNow-kaart en start met opladen. Zo gaat het opladen van uw accu even eenvoudig als tanken.

AC_300x161

Altijd binnen handbereik: de ChargeNow app

Voor sommige laadpunten binnen ons steeds groeiend netwerk zal u een QR-code-lezer nodig hebben om een laadbeurt te starten. Hiervoor is de ChargeNow app met geïntegreerde QR-code-lezer het ideale hulpmiddel. Download hieronder de ChargeNow app, geef uw ChargeNow contractnummer en Intercharge PIN in en u bent klaar om te laden! U ontvangt beide na het activeren van uw ChargeNow contract in het klantenportaal op de site.

 

De ChargeNow app kan hier gedownload worden:
iOS | Android 

AC_300x161

Uw permanente passagier: de oplaadkabel voor onderweg.

Wilt u uw auto onderweg snel en flexibel opladen? Vraag uw BMW i Agent naar de oplaadkabel voor onderweg (modus 3). Dankzij zijn speciale spiraalvormige ontwerp is bij plaatsbesparend, hij is licht én overtuigt met zijn slimme design. Blijf flexibel en laad uw auto zowel thuis als onderweg op.

AC_300x161

Opladen – Oost west, thuis best.

De Wallbox linken aan uw ChargeNow-account is een koud kunstje, zo kunt u steeds uw oplaadactiviteiten monitoren – zowel thuis als onderweg. Dat is een enorm voordeel wanneer het tijd is om uw zakelijke uitgaven in kaart te brengen.

De touch screen maakt het gemakkelijk om de Wallbox te gebruiken en stelt u in staat om meerdere gebruikersprofielen op te slaan. U kunt ook verbinding maken met een lokaal energiebeheer- of smart home-systeem. De Wallbox – het perfecte oplaadstation voor bij u thuis.

Meer weten    

Oplaadpunt vinden

Vind het dichtstbijzijnde oplaadstation van een ChargeNow partner: voor uw deur, onderweg of op uw bestemming.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Een antwoord op elke vraag. Klik op onderstaande link en vind een gedetailleerd antwoord op de meest gestelde vragen.

Meer weten

Hoe werkt het?

Waar kan ik het dichtstbijzijnde oplaadstation van een ChargeNow partner vinden? Hoe gebruik ik het? En hoe betaal ik?

Meer weten