Waar u ook naar toe wilt, met ChargeNow komt u er.

Hier vindt u een overzicht van de laadpunten van onze ChargeNow partners. Er zijn twee types laadpunten: de laadpunten op de hoek van de straat en de laadpunten van het ChargeNow-netwerk op uw route. Ze hebben allebei één ding gemeen: ze voldoen aan de strenge BMW i-normen en hun kwaliteit is dus gegarandeerd. Ongeacht of het een standaard oplaadpunt of een snellader betreft, als BMW i-klant kunt u van hieruit uw uitstap of volgende reis plannen. En wees vooral niet verrast wanneer u morgen een nieuw oplaadpunt vindt - het ChargeNow-netwerk breidt voortdurend uit!


Oplaadpunt zoeken

  • Kiezen land
  •  
  • Type:

  • Toegang:

  • Locatie:

Wij streven naar 100% nauwkeurigheid. Wij ontvangen alle getoonde informatie, bijvoorbeeld over de beschikbaarheid van oplaadstations, rechtstreeks van de individuele beheerders van de oplaadstations. Wij werken samen met onze partners om te garanderen dat de informatie correct en up-to-date is. En vindt u toch onjuistheden, dan verontschuldigen wij ons voor het ongemak en vragen we u dit aan ons te melden.

Opladen in het buitenland

ChargeNow-klanten kunnen nu ook gebruik maken van alle ChargeNow-diensten in het buitenland, waaronder ook in België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk – en binnenkort in nog meer landen.

Meer weten

Oplaadstations van ChargeNow partners

Ontdek de verschillende soorten laadstations van het ChargeNow-netwerk en wat u allemaal nodig hebt voor uw eerste trip.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Antwoorden op al uw vragen. Klik op onderstaande link en vind een gedetailleerd antwoord op de meest gestelde vragen.

Meer weten