Een groot, voortdurend groeiend netwerk wacht op u.

Kies uit meer dan 20.000 laadstations in Nederland en ruim 2.500 laadstations in België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk - en binnenkort ook in andere Europese landen. – om zorgeloos elektrisch te rijden. ChargeNow maakt het u gemakkelijk en snel om oplaadstations te vinden en uw auto op te laden met uw ChargeNow pas. Wij zorgen voor hoge kwaliteit en maximale tevredenheid, telkens wanneer u elektrisch rijdt.


Aufladen_300x161

Opladen: ongecompliceerd en snel.

U ontgrendelt het oplaadstation van de ChargeNow partner gewoon met uw ChargeNow-kaart en vervolgens kunt uw auto opladen. Ongeacht waar u uw auto in het ChargeNow-netwerk oplaadt, in de klantenrubriek krijgt u steeds een overzicht van al uw oplaadbeurten en kosten.


Meer weten over oplaadstations van ChargeNow partners

Aufladen_300x161

Eenvoudig betalen.

ChargeNow voegt alle facturen van uw laadbeurten bij de ChargeNow Partners voor u samen. U ontvangt elke maand één gezamenlijke factuur, ongeacht waar in het netwerk u uw auto hebt opgeladen. Transparant en gemakkelijk. En u behoudt zelf het overzicht over uw uitgaven.


Meer weten over de ChargeNow-tarieven

Aufladen_300x161

Snel oplaadstations vinden.

Er zijn verschillende manieren om een oplaadstation van een ChargeNow-laadpartner te vinden. Eén daarvan is via het navigatiesysteem van uw auto. Via BMW ConnectedDrive heeft u direct toegang. Of kiest u voor optie twee, de ChargeNow app. In beide gevallen staat de dynamische kaart van de BMW i-navigatie centraal, deze houdt rekening met alle factoren die belangrijk zijn voor uw routeplanning. Hij toont de meest efficiënte route en indien nodig brengt hij u naar het dichtstbijzijnde oplaadstation van een ChargeNow Partner.


Een oplaadstation van een ChargeNow partner vinden

Aufladen_300x161

Wilt u onmiddellijk de weg op?

Drie simpele stappen naar de nieuwe elektrische mobiliteit: Ga, na de bestelling van uw BMW i, van start met het aanmaken van een ChargeNow-account.
Indien u nog geen ChargeNow-kaart heeft kunt u er eerst een bestellen in de klantenrubriek. Hier kunt u uw kaart ook activeren, de activatie van de uw nieuwe kaart kan 48 uur duren. Vervolgens: installeer de BMW i Remote app / ChargeNow app met de zoekfunctie voor laadstations, zodat u ook onderweg alle oplaadstations van ChargeNow partners kunt laden. 


Tarieven

Dankzij de ChargeNow-kaart en uw smartphone heeft u toegang tot elk oplaadstation van ons ChargeNow-partnernetwerk. Betalen gaat gemakkelijk via uw ChargeNow-account.

Meer weten

Bedrijven

Vindt u duurzaamheid belangrijk en bent u op zoek naar een emissievrije oplossing voor uw wagenpark? Wij bieden u de aangepaste diensten.

Meer weten

Veelgestelde vragen

Een antwoord op elke vraag. Klik op onderstaande link en vind een gedetailleerd antwoord op de meest gestelde vragen.

Meer weten